OTDK fejléc

Utazással kapcsolatos közlemény

Utazások szervezése

 

Tisztelt Résztvevők!

A FIFÖMA OTDK-ra történő UTAZÁSOK szervezésével, költségtérítésével kapcsolatos legfontosabb TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

1. Saját gépjárművel történő utazás: csak a zsűrik, valamint a Szakmai Bizottság elnökeinek és tagjainak tudunk költségtérítést biztosítani. Ehhez a forgalmi engedély fénymásolata, valamint a csatolt utalvány kitöltése szükséges.

2. Szervezett buszos utazás: a szervező kollégáktól kérjük a közlekedési cég képviselőjének nevét, elérhetőségét (tőlük árajánlatra, útvonaltervre lesz szükségünk).

3. Tömegközlekedéssel, közösen történő utazás: 100%-os jegyet szükséges vásárolni (középiskolás diákoknak, hallgatóknak is!), amelyről az Egyetem nevére számlát kell kérni (Eszterházy Károly Egyetem – 3300 Eger, Eszterházy tér 1.). A számla mellé ebben az esetben is szükséges a kitöltött nyomtatvány (csatolva). Kérjük továbbá, hogy az OTDK-n résztvevők csoportosan utazzanak Egerbe, és nagyobb létszám esetén is egy jegyet, számlát, kitöltött nyomtatványt hozzanak (mint írtuk fentebb csak a zsűrik és az SZB elnökeinek, tagjainak fizetünk egyénileg ilyen utazási költséget)!

Az utazások költségtérítésével kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeikkel kérjük, hogy Kovácsné Grabec Erika (ttkdh@uni-eszterhazy.hu), illetve Dr. Tóth Antal (toth.antal@uni-eszterhazy.hu) kollégákat keressék!

Nyomtatvány letöltése